beeradio.gr




Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

MTV VMA 2013





Είδα τα mtv video music awards 2013.
Ok σωστα καταλαβατε ότι δεν ειμαι και πολυ σοβαρος ανθρωπος.
Συνεχίζω όμως...

Ειχα διαβασει σε αρθρα οτι πηραν βραβεια οι Justin Timberlake, Bruno Mars, Pink, 30 seconds to mars, Maclemore και σκέφτηκα οτι θα ειναι πολύ ενδιαφέρον αφου κατα την γνωμη μου καποιοι επάξια πρωταγωνιστουν στην διεθνη ποπ. 

Τζίφος!

Τα βραβεία απο το πρώτο πεντάλεπτο ήταν ξεκάθαρο ότι απευθυνόταν σε κοινο κατω των 19 . Η σκηνοθεσία, τα θέματα, τα κείμενα φωναζαν απο μακρια. Θα μπορουσαν κάλλιστα να παρουν βραβειο οι mazoo and the zoo και τα ζουζούνια.

Καμία λαμψη. Δεν με μπερδευουν τα εφε και τα κόλπα εμενα. Ξέρω πως και το πιο παρακατιανό show του πιό παρακατιανου αμερικανικου τηλεοπτικου καναλιού έχουν έναν μίνιμουμ αξιοπρέπειας σαν παραγωγη και μια μίνιμουμ τεχνική αρτιότητα. Τα αφαιρω αυτά και μου μένει μια γευση σαν να ακουω τα τσαρτς στο ραδιόφωνο απο τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο. Τίποτα παραπάνω.

Για να δουμε μερικά στραβα. Δεν θα γραψω για τα καλα. Σιγα μην εκανα blog   για να γραφω για τα θετικα...


- Φτηνά κολπα στο χορευτικό της η lady Gaga. "Και καλά", άλλαξε πολλες εμφανίσεις κατα την διάρκεια του χορευτικού της. Ακόμη και στο ελληνικό fame story εχουμε δει καλύτερες ιδέες. Προτιμώ το φθηνο κόλπο που έκανε περισυ με τις μπριζόλες . Λέω φθηνο, επειδη το κρεας είναι φθηνο. Αν ειχε βάλει τσιπούρες θα άλλαζε το πράμα....

                       

- H ομάδα που διαχειρίζεται το image της Miley Cyrus δεν μπορει να αποδεχτεί οτι η Μάιλι θα μείνει για παντα Χανα Μοντανα. Αποφάσισε λοιπόν να μας την μεταμορφωσει σε γυναικα κατα την διάρκεια των βραβειων. Βγήκε στην σκηνη με αρκουδακια γυρω της φορώντας κοριτσιστικα ρούχα, και καθως χόρευε τα πεταξε και εμεινε με μπικινι κι έκανε προστυχιές με τον Robin Thicke. Σιγά miley, μας καταk@υ|wseς! Δεν προκάλεσε ουτε 1% στήσης και στον πιό ξελιγωμένο έφηβο. 35 κιλα κοριτσι που παριστάνει την προστυχη γυναικα. Ο Τhicke ηταν πιο σεξυ....

                                                    

- Βαρέθηκα να βλέπω συνεχώς πλάνα με τον Γουίλ Σμίθ στην κερκίδα. Ουτε να ξηθεί δεν μπορουσε ο άνθρωπος. Ίσως να ήταν ο πιο διάσημος στην αίθουσα κα να το είχαν πολύ καμάρι οι διοργανωτες. Μου θύμισε τοτε που έπαιζε στην Ιντερ ο Γεωργάτος και ότι και να γινόταν στον αγώνα ο δημοσιογράφος που έκανε την περιγραφή μνημόνευε τον Γεωργάτο κι ας μην είχε καμία εμπλοκη με την φάση.

-  Με συνυποψηφιους Daft Punk-Get Lucky και Robin Thicke - Blurred Lines δόθηκε το βραβείο best summer song στoυς εμμετικούς one direction, με το κομματι που λέγεται "best song ever". Eιλικρινά worst song ever! 


- Οι daft punk εμφανίστηκαν με τα γνωστα ρομποτικα κράνη και δεν βγαλαν λεξη , μπορει άνετα δηλαδη να ηταν κασκαντερ και αυτοι να ηταν στην Γαλλία διακοπές.

                    

- Κακός ήχος. Και δε νομίζω να φταίει η nova. Ειδικά στο live του Justin Timberlake, το οποίο μάλιστα είχε τεχνικές δυσκολίες λόγω της συνεχους κίνησης του Justin o οποιος ξεκινησε να τραγουδαει απο κατι διαδρομους στα παρασκηνια ανεβηκε σκαλοπατια ανεκυστηρες με τους n-synch  δίπλα.  

- Eιρωνία: Το show ήταν στο brooklyn και ουτε ενας μαυρος δεν βραβεύτηκε. (ο Bruno Mars ειναι απο την χαβαη και είναι σοκολατί...) 

Κατα τα άλλα καλα....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου